Novi Sad
29.11.2013.
12:13 > 12:55
Zakupac tezge sa knjigama koja je postavljena ispred pokretnog stepeništa na Spensu tvrdi da im je dozvolu da tu postave tezgu dalo rukovodstvo preduzeća.
  • 30.11.2013 08:35
    @Ime Mi Je ...
    svaka cast na komentaru, muka mi je vec od ovih politickih floskula i reci podrske. Prvo nas je ojadila za naredne 2 decenije, povadila sa istog tog Spensa stari behaton koji je stojao bez problema od 80-te, ovaj "novi" se posle 2 godine raspao. A one crne ploce sa izbocinama, na platou Spensa, koje su postavili valjda iz nekog nazovi estetskog razloga, inace slepim ljudima treba da su znak da pomocu stapa znaju da nailaze na neku prepreku ili semafor.Kada je to postavljeno, Savez slepih i slabovidih je uputio zalbu gradu ali je to imalo odjeka koliko i da ce sutra biti kise, a sada jos ima obraza i da se javlja sa kao nekom brigom o invalidima. Moreeee ...
  • Ime mi je ...

    29.11.2013 19:30
    Ovim povodom oglasila se i Maja Gojković
    Ti da ćutiš i sedneš. Niko te ništa nije pitao. Dosta si zas.ala u Novom Sadu i bolje ti je bavi se svojom advokaturom. Da si pametna posle svih ovih godina pljuvanja po tebi, povukla bi se iz politike. A za tvoju ne informaciju stepenice godinama ne rade. Dođe mi sada da ti donesem ovu dimljačarinu sa informatike da platiš pošto ceo grad vraća tvoje dugove.
    I da, da napomenem, simpatizer( ne član ) sam SNS-a da ne misliš da neko iz druge stranke ovako misli o tebi...
  • Rik

    29.11.2013 18:26
    Kakve pokretne stepenice?
    Jasno je da Maja nije odavno bila na Spens-u kada ne zna da te stepenice ne rade već godinama, ja skoro svaki dan prolazim kroz Spens...
  • moram-i-ja

    29.11.2013 16:20
    Ma daaaajte...
    Već čitavu deceniju izmenjalo se pitaj boga koliko tzv. direktora Spensa. Nijedan od njih nije bio u stanju ni da upozna svoje dugogodišnje zakupce, od kojih neki i 3 decenije (čitajte TRI DECENIJE i razmislite o tome pre nego što krenete dalje) uredno plaćaju kojekakve namete što od strane "države", što od strane te iste, potpuno nezavisne i samovoljne institucije (koja je prerasla u običnu partijsku prćiju) po imenu Spens.
    Spens ima abnormalno visoke kirije i to među NAJvećima u čitavom gradu... Zvrji prazan i ne čini apsolutno ništa da pribavi nove zakupce, već dozvoljava da jedan po jedan (od onih koji imaju izbora) beže glavom bez obzira. Krajnje je vreme da se reši pitanje Spensa i on počne normalno da radi. Sve smrdi na neko obezvređivanje javne imovine u cilju jeftine prodaje... A ovo je samo još jedan primer nedomaćinskog poslovanja, jer ne postoji nikakva zaštita, ravnopravnost i konkurentnost među zakupcima poslovnog prostora...
  • 29.11.2013 15:31
    "Sve je lepo napisano: "Solaris" je knjižara, a ova "Reč po reč" nije,"

    U čemu je onda problem? Ciljna grupa nebi trebalo ni da im se poklapa.
  • NS2

    29.11.2013 14:21
    DIREKTOR NAREDIO
    Zasto je ovaj komentar inace 100% istinit nepodoban!
    Direktor NAREDIO DA SE ISKLJUCE STEPENICE DA NE TROSE STRUJU .A INACE INVALIDI SU I ONI KOJI IDU SA STAKAMA .To je odgovor onom sto TUPI" kako BI INVALIDI" !
  • lale

    29.11.2013 14:05
    Ne vidim nešto fiskalnu kasu na štandu...
  • novosadjanka

    29.11.2013 13:58
    ispitati
    Da li postoji ugovor? Ko je potpisao ovakav ugovor? Da li je izvrsena uplata?
  • 29.11.2013 13:32
    Majo Gojković, molim da se popravi stepenište koje godinama ne mogu da koriste posetioci, a koje svakako ne mogu da koriste invalidi i majke sa decom ni dok radi i da se za njih postavi prikladna rampa ili pokretna traka kao u jednoj robnoj kući na Limanu 2.
  • Piplfoks

    29.11.2013 13:29
    Sve je lepo napisano: "Solaris" je knjižara, a ova "Reč po reč" nije, nego je firma - leteći pijačari i preprodavci drugorazrednih knjiga. Međutim, nisu oni ljudi krivi, oni stave tezgu gde se dogovore, krivi su muvatori iz Spensa što takve talove dozvoljavaju i tako grobare svoje stalne zakupce.
  • 29.11.2013 13:29
    Pčelica
    Kad je neko tup, onda je tup!
    Na svakim pokretnim stepenicama stoji jasan znak da na njima nije dozvoljeno voziti, stavljati dečja kolica. Naročito me interesuje kako bi osobe koje koriste invalidska kolica bila u mogućnosti da se posluže i ovakvim stepeništem!
  • maja u zemlji snova

    29.11.2013 13:06
    nije ušla na spens davno
    ovom izjavom "Molim da se tezga sa knjigama na Spensu skloni sa pokretnih stepenica koje koriste invalidi, stariji, roditelji sa dečijim kolicima" pokazuje koliko je upoznata sa situacijom na spensu.
    naime stepenice trč-trč pa rade u poslednjih 10 godina unazad. više ne rade nego što rade, a upravu očigledno nije briga za njihovu popravku...
    slučajno znam da osobe sa invaliditetom koriste neki teretni lift pri čemu moraju tamo da moljakaju osoblje da ih pusti i poveze...
  • Milica

    29.11.2013 12:48
    Na Spensu toliko lokala koji zvrje prazni, a oni izdaju tezge i tako prave nelojalnu konkurenciju i unistavaju ono malo njih koji su zakupci lokala, umesto da snize cene lokala i tako popune ponudu. Spens je sve pustiji.
  • 29.11.2013 12:46
    Svašta?!
    Ako postoji ugovor o zakupu poslovnog prostora, zašto ta tezga nije unutar poslovnog prostora?! Toliko praznih lokala na SPENSU, a oni stavili pijačarsku tezgu nasred prolaza. Da biste bili lojalna konkurencija bilo kome, pravila moraju važiti podjednako za sve! Najbolje bi bilo da "Solaris" prestane da skupo plaća zakup prostora i svoje knjige iznese na tezge po celom objektu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna